Just Watch Team

Hallo Daar!
Allereerst welkom op de blog pagina van Just Watch Games. Wij zijn een een team van 4 gamers die graag een potje fortnite spelen. het gehele team heeft toegang tot het youtube pagina en natuurlijk deze website! Wij zullen dan ook vaak live streamen op dit youtube kanaal.
Fortnite Fortnite En nog eens Fortnite
Op dit moment vermaken wij de kijkers vooral met Fortnite. en zo nu en dan spelen Just Watch En Raytje55 Fallout 76 (Boy’s ook ff een keertje halen als hij is afgeprijsd) vaak de gezelligheid er goed in, Wij willen jullie graag mee nemen in onze games en natuurlijk de gezelligheid die er gewoon is bij dit team. wij chatten ook graag met de kijkers wij zijn dan ook daadwerkelijk ge├»nteresseerd in onze kijkers en hun verhalen.

+3000 abonnees – Lets Go
Op dit moment hebben we +3000 subs op ons youtube kanaal en is een ander team member ook op twitch voor zich zelf begonnen. Dit team member is ook wel bekend als Daanicom, Neem zeker ook even een kijkje op zijn twitch en volg hem ook eventjes. Alvast Bedankt. en euhhh abonneer ook gelijk op ons youtube kanaal..

Onze Support a creator code
Ook zouden wij het waarderen als je gebruik zou maken van onze support a creator code: just2watch2you
De inkomsten worden gebruik voor de giveaways op het youtube kanaal ook op onze forum. Wil je de streamers persoonlijk een donatie doen dan kan dat via de youtube super chat en/of stickers.

#ad #Epicpartner #Just2watch2you

Ik zal deze blog dan maar afsluiten met een lijst van de team members. Deze zijn ook te benaderen via het forum.

Just Watch (Peter)
Raytje55 (Raytje)
Daanicom (Daan)
Antoniej (Anton)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *