Vooruitblik op PS4 & PS5 games in 2021

Blijvende legendes, terugkerende favorieten en dystopische woestenijen staan voor je klaar. Er staat je heel wat te wachten met deze nieuwe games die naar PS4 en PS5 komen.

Zo valt te lezen op de officiële Playstation website. wij zijn hier voor je in gedoken en dit is wat je allemaal te wachten staat.

Horizon Forbidden West

Overleven in een apocalyps

Verrassende helden, woedende robots en werelden die op het randje van de afgrond staan. Heb jij het in je om de apocalyps te overleven?

Sluit je aan bij Aloy en trotseer het Forbidden West, een indrukwekkend maar gevaarlijk gebied waar mysterieuze, verborgen dreigingen op je wachten. Verken afgelegen landen, vecht tegen grote en indrukwekkende machines en stuit op verbazingwekkende nieuwe stammen bij je terugkeer naar de futuristische postapocalyptische wereld van Horizon.

image bron: https://www.playstation.com/

Release-informatie

Platform: PS5, PS4

Releasedatum: Nog te bevestigen

Ontwikkelaar: Guerrilla

Uitgever: Sony Interactive Entertainment

Genre: Actie Avontuur Role Playing Game (RPG)


Apart Verhaal

De volgende game die op ons staat te wachten heeft toch een appart verhaal, intresant zelfs als je het mij vraagt. Deze game gaat over een kat in de vergeten cyber stad je kijkt ook door de ogen van een kat. Het leuke van dit verhaal is dat deze game is gemaakt door een klein team in frankrijk voornamelijk bestaat uit katten en een handjevol mensen.

Stray

Annapurna
Interactive

Een eenzame en verdwaalde kat is zijn familie kwijt en moet een oeroud mysterie ontrafelen om te ontsnappen uit een vergeten stad.

Een eenzame en verdwaalde kat is zijn familie kwijt en moet een oeroud mysterie ontrafelen om te ontsnappen uit een vergeten cyberstad en zijn weg naar huis te vinden. 

Stray is een third-person kattenavontuur dat zich afspeelt in de gedetailleerde, neonverlichte steegjes en groezelige onderwereld van een cyberstad op z’n retour.  Zie de wereld door de ogen van een zwerfkat en haal speelse fratsen uit. 

image bron: https://www.playstation.com/

Release-informatie

Platform: PS5

Ontwikkelaar: BlueTwelve Studio

Uitgever: Annapurna Interactive

Genre: Avontuur


Kena: Bridge of Spirits

Ga op een fascinerend avontuur met een uniek gezelschap en spannende gevechten.

Laat jezelf meeslepen door een verhaalgedreven actie-avontuur in een mooie wereld vol verkenning en snelle gevechten. Speel als Kena, een jonge Spirit Guide die naar een verlaten dorp reist, op zoek naar het heilige bergschrijn.

Vind een team van kleine geesten die bekendstaan als de Rot, en breidt het uit. Deze geesten zorgen voor balans door dode en rottende elementen te laten ontbinden. Vergroot de vaardigheden van je gezelschap, creëer nieuwe manieren om de omgeving te manipuleren en ontdek het geheim van een volk dat verborgen leeft in een dichtbegroeid bos waar dwalende geesten vastzitten.

image bron: www.playstation.com/

Stel je eigen team samen, ga op verkening maar kijk uit want het gevaar loert overal. Berijd je voor op rasend snelle gevechten. Neem het op tegen verdorven geesten die vastzitten en jou (kena) bij elke gelegenheid uitdagen om te vechten. tussen deze gevechten ga je op onderzoek in een vergeten dorp en naar een vreemde vloek terwijl je de kracht van de Spirit Realm gebruikt om deze ooit zo majestueuze wereld te herstellen.


Ratchet & Clank: Rift Apart

Wie kent ze niet Ratchet en Clank. Ga weer op dolle avontuur op je geliefde draak. Reis door dimensies als Ratchet en Clank het opnemen tegen een boosaardige keizer uit een andere realiteit. De intergalactische avonturiers drukken hun stempel op de PS5™-console. Beweeg je met waanzinnige snelheden tussen werelden vol actie en daar voorbij, compleet met verbluffende beelden en waanzinnig wapentuig.


Knotsgekke wapens

  • Een boosaardige robotkeizer werkt zich het apelazarus om al het organische leven uit te roeien en hij heeft zijn vizier nu gericht op de dimensie van Ratchet en Clank. Het dynamische duo moet hun krankzinnige wapens afstoffen om te voorkomen dat dimensies instorten. 
  • Baan je al schietend een weg naar de overwinning met explosieve nieuwe wapens als het Burst Pistol, de Topiary Sprinkler en de Shatterbomb. Sjees boven stadsgezichten, stort je in gevechten en glip door dimensies met nieuwe gadgets die de natuurkrachten tarten.
Ratchet & Clank: Rift Apart Screenshot 1

Nieuwe gezichten

  • Herenig het dekselse duo en ontmoet ouwe bekenden en nieuwe gezichten, waaronder een gloednieuwe Lombax-verzetsstrijder die al even vastberaden is om af te rekenen met de robotplaag.
  • Speel als Ratchet en de mysterieuze nieuwe vrouwelijke Lombax uit een andere dimensie. 
  • Maak kennis met Clanks gloednieuwe mechanics die dimensies overstijgen.

Release-informatie

Platform: PS5
Releasedatum: Nog te bevestigen
Ontwikkelaar: Insomniac Games
Uitgever: Sony Interactive Entertainment
Genre: Actie Platformer Shooter

Genoeg om naar uit te kijken dus. Maar ben jij meer van de indies games dan heeft playstation ook genoeg in de aanbieding

Deze indie games zijn nu al verkrijgbaar. zeker de moeite waard om te bekijken,

Bugsnax

Platform: PS5 | PS4
Ontwikkelaar: Young Horses
Leeftijdsclassificatie: E10+

Ga op een wonderlijk avontuur naar Snaktooth Island, de thuisbasis van de legendarische wezens die half insect, half snack zijn: de Bugsnax.

Je hebt een uitnodiging ontvangen van de onverschrokken ontdekkingsreiziger Elizabert Megafig, maar na aankomst kom je erachter dat je gastvrouw nergens te vinden is! Haar kamp ligt helemaal in puin en haar volgelingen zijn eenzaam en alleen verspreid over het eiland… en ze hebben honger!

image bron: plaistation.com

The Pathless

Platform: PS5 | PS4
Ontwikkelaar: Giant Squid
Leeftijdsclassificatie: E10+

The Pathless is een mythisch avontuur van de makers van ABZÛ waarin een boogschutter en een arend een uitgestrekt woud doorkruisen.

Verken een open wereld en reis naar een mythisch eiland om een duistere vloek te verbannen die de wereld in zijn greep heeft. Samen met je arend ontdek je de geschiedenis van het eiland en neem je deel aan epische gevechten om het licht terug te brengen naar de wereld.

image bron: playstation.com

No Man’s Sky

Platform: PS5 |PS4 
Ontwikkelaar: Hello Games
Leeftijdsclassificatie: T

Ga helemaal op in een enorme ontdekkingsreis door een sci-fiwereld waarin je een vrijwel eindeloos, procedureel gegenereerd universum verkent. Verzamel, handel, vecht en meer terwijl je steeds dieper in het onvoorspelbare melkwegstelsel duikt en nieuwe diersoorten, planten en technologie ontdekt om je vooruit te helpen.

No Man’s Sky biedt ook volledige ondersteuning voor PlayStation VR en maximaal vier spelers in multiplayer. 

image bron: plaistation.com

1 gedachte over “Vooruitblik op PS4 & PS5 games in 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.