Is fortnite dood

Dead game – Fortnite dood

Je ziet de term vaak voorbij komen op Twitter. Fortnite is dead, dead game, fortnite is dood. Maar is Fortnite echt dood. Nee totaal niet, als we kijken naar de statasitken van Twitch dan zien we dat fortnite nog steeds “levend” is. Fortnite was de 2de meest bekeken game op Twitch in 2020.

Succesvol voor Fortnite

2020 was een buitengewoon succesvol jaar voor Epic Games en Fortnite. Evenementen met Travis Scott, J Balvin, The Avengers en Galactus zorgden ervoor dat nieuwe spelers zich bij het spel voegden. Sommigen bleven echter op sociale media het volgende vragen: “gaat Fortnite dood?”

Bekijk hier het Travis Scott Fortnite event.

Evolutionair jaar voor Fortnite

Zo te zien wordt 2021 een revolutionair jaar voor Fortnite en Epic Games. Als zodanig kunnen gamers verwachten dat er nog een aantal samenwerkingen zullen volgen met verschillende live-evenementen.

Hopelijk luidt Epic een tijdperk in waarin Fortnite zal veranderen in een platform voor expressie met behoud van de integrale spelmechanica.

Ninja says Fortnite isnt going to die


Waarom is Fortnite zo populair?


In tegenstelling tot de meeste videogames op consoles en pc’s, is Fortnite Battle Royale gratis te downloaden en te spelen. Dit betekent dat spelers toegang hebben tot alle multiplayer-modi en wapens van de titel zonder geld uit te geven. En dat maakt het ook zo populair, niet iedereen heeft geld om uit te geven aan games. een nieuwe ps4 game kost namelijk al snel 60 euro. Je kan wel geld uit geven aan fortnite maar dat is dan alleen om cosmetische reden.

Is Fortnite slecht voor het gedrag van mijn kind?

Miljoenen kinderen brachten een groot deel van hun zomer door op een eiland, renden door velden, verkenden grotten en bouwden forten. Ze waren echter niet op zomerkamp. Ze speelden Fortnite Battle Royale. Sinds de razend populaire game in 2017 uitgebracht, hebben meer dan 125 miljoen spelers over de hele wereld meegedaan aan de actie.

Maar veel mensen denken niet dat Fortnite geschikt is voor kinderen. Spelers schieten elkaar neer en winnen pas nadat 99 andere spelers in elk spel zijn gedood. Door het geweld kreeg het spel de beoordeling T (voor tieners), wat betekent dat het niet geschikt is voor kinderen onder de 13 jaar. Bovendien beweren critici dat kinderen uren achter elkaar proberen het spel te winnen, waardoor ze niet aan belangrijkere dingen toe komen. Bijvoorbeeld huiswerk.

Team building en nieuwe mensen leren kennen in fortnite

Anderen zeggen dat het geen kwaad zolang kinderen niet te veel spelen. Fortnite-fans wijzen erop dat de game eruitziet als een tekenfilm en dat het geweld niet realistisch is. Veel mensen beweren dat deelname aan Fortnite-gevechten helpt om hun probleemoplossende en teambuildingvaardigheden aan te scherpen wanneer spelers samenwerken om manieren te vinden om te overleven.

Tot slot.

Laat ons in een berichtje onder deze pagina weten hoe jij er over denkt of wat je van het artikel zelf vind.
Wij van JustWatchGames.nl waarderen het als jij gebruik maakt van onze Support a Creator in de item shop van Fortnite. onze code is just2watch2you #epicpartner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *