Fortnite Air Royale is terug

wanneer was air Royale released?

April 17, 2019 Air Royale (gamemode)

GenreBattle Royale LTM
Queue Type[Duos (gamemode)]
ReleaseApril 17, 2019
Last FeaturedPatch 8.40
Air Royale kwam voor het eerst naar Fortnite in april 2019 en voegde een spannende nieuwe dimensie toe aan de populaire Battle Royale-titel door de actie naar de lucht te brengen.

Komt Air Royale terug?

Op internet is er genoeg te vinden op deze vraag en die vraag is vandaag dus beantwoord door Epic Games Fortnite. Air Royale is terug. In deze modus vecht je niet op land, maar ga je voor heerser van lucht (air). Lukt het jou om een Air Royale te halen?

Gamemode


Air Royale is een Battle Royale Limited Time Mode (LTM) waarin spelers vechten in een X4 Stormwing terwijl ze vliegtuigen van tegenstanders vernietigen. Spelers kunnen niet op de grond landen, omdat ze onmiddellijk zullen worden terug gestuurd naar lobby land.

Regels en gameplay


Omdat dit een Duos-modus is, worden profielstatistieken bijgehouden. Dagelijkse en wekelijkse uitdagingen werken ook, uitgezonderd Squad en Solo-gebaseerde uitdagingen. De Air Royale Challenges worden gebruikt in deze spelmodus. Uitdagingen voor verzamelen van munitiekisten en -kisten werken ook niet.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=rdo2kW2-Apw[/embedyt]
Storm en de map

In deze modus is er geen battle bus. De stormcirkels zijn groter oorlogsvoering tussen de vliegtuigen.
In tegenstelling tot normale spelmodus heeft de storm een ​​exclusief plafond dat de gezondheid van de X-4 Stormwing tijdens de game langzaam verlaagt.
De stormcirkels in air royale modus zijn erg snel.
De storm doet damage tegen de X4 Stormwing, maar niet de spelers.

Air royale en mijn mening

Ik zelf vind Air Royale een leuke toevoeging op de normale modus van Fortnite. Maar ik ben dan ook helemaal weg van LTM (de meeste dan) Het is namelijk weer eens wat anders. de sfeer is anders je moet anders denken. kortom een Air Royale is een hele nieuwe wereld. Ik zal zegen kom langs want ik zal zeker live gaan met LTM Air Royale.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *