Blankos Block Party open bèta

Echt geld.

Speel de ultieme online partygame waarmee je in-game items kunt ruilen voor echt geld, ja je leest het goed voor echt geld. hoe leuk is dat. het is in elk geval een nieuw concept in de game wereld. Het is intrigerend dat je zeldzame in-game items kunt kopen en ruilen voor echt geld. Dit allemaal dankzij de revolutionaire blockchain-technologie van de game.

Image credit: Mythical Games

open wereld.

De kleurrijke Blankos-personages zien eruit als speelgoed dat tot leven is gebracht. Blankos Block Party is een open wereld multiplayer-game met ongelooflijke modding-opties die net als een groot feest is.

je eigen platformuitdagingen creëren.

Blankos Block Party een levendig en speels open-world multiplayer-spel. Op deze platformtitel kun je een verzameling digitaal vinylspeelgoed kopen op basis van in-game personages en je eigen levels en minigames creëren in deze levendige wereld. Je kunt speurtochten spelen en missies voltooien die zijn gemaakt door ontwikkelaars van Blankos Block Party, of je eigen platformuitdagingen creëren en anderen uitnodigen om het samen te proberen. Er zijn race-, tag-, verzamel- en opnamemodi om van te genieten, allemaal met je eigen aanpasbare Blanko. Blankos Block Party is te spelen op pc en Mac en de gratis bèta is nu verkrijgbaar.

Image credit: Mythical Games

Hoe u zich aanmeldt voor de open bèta van Blankos Block Party.

Dat is eigenlijk vrij simpel ga naar https://blankos.com . Volg daar de aanmeldings-procedure en je bent klaar om Blankos Block Party onveilig te maken.

Minimale systeem vereisten voor Blankos Block Party.

Operating System:
• Windows 10 64-bit

CPU:
• Intel Core i7-4770
• AMD FX 8310

Video Card (Direct X 11):
• Nvidia GTX 660
• AMD Radeon HD 7870
• DX11 GPU

Memory:
• 8 GB RAM


Wat vind jij van deze game of dit blog artikel? laat het ons weten door een reactie achter te laten op deze blog
Groetjes en veel game plezier
Team JustWatchGames.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *