Bitvavo exchange: Grootste cryptobeurs van Nederland

Bitvavo Trade the Future

Uitleg Bitvavo exchange

De grootste cryptobeurs van Nederland heeft als doel om digitale valuta toegankelijk te maken voor iedereen. De slogan van Bitvavo is “digitale valuta voor iedereen”. Je kunt er Bitcoin, NEO, Basic Attention Token, XRP, Ethereum, Litecoin, Ripple, Stellar Lumens en andere Altcoins kopen en verkopen voor lage transactie kosten.

Dit gaat gemakkelijk via iDeal, overboeking andere betaalmogelijkheden zijn er ook. het storten naar je acount gaat supper snel dus binnen een paar minuten kunt al beginnen met het kopen van cryptovaluta.

Alle Bitvavo prijzen zijn gebaseerd op de actuele real-time koersen.

Zo ziet het Bitvavo aanmeldings scherm er uit.

** Ontvang je een Bitvavo welkomstbonus van maar liefst € 1000 gratis handelen in cryptomunten zonder daarvoor commissie te betalen. Klik hier voor op een afbeelding of “bitvavo” text.**

Bitvavo cryptocurrencies aanbod

Het is de doelstelling van Bitvavo om zoveel mogelijk digitale valuta aan te bieden. Nu in 2021 worden er +50 coins aangeboden. En hier stopt het niet, Bitvavo vergroot het aanbod coins regelmatig.

Dit is slechts een voorbeeld van de beschikbare coins en dashboard van Bitvavo.

Wil je Bitcoin kopen, vul dan op de site van Bitvavo in hoeveel Euro je wilt inwisselen en zie direct hoeveel Bitcoin je ervoor ontvangt. Om de bestelling te plaatsen, maak eerst een account aan op Bitvavo.com. Vervolgens stort je een eurotegoed op je account met iDeal of bankoverschrijving. Het tegoed kun je met één klik inwisselen voor Bitcoin of andere crypto munten tegen de actuele koers.

Zo ziet het Bitvavo tegoed storten er uit.

Digitale valuta verkopen

Wil je je digitale valuta verkopen voor euro? Ook dat kan gemakkelijk bij Bitvavo. Stort je digitale valuta op uw bitvavo account door het te sturen naar u crypto wallet adres.

Staan de valuta op je account? Dan kun je ze direct omwisselen naar euro’s tegen de actuele koers. Deze euro’s kun je vervolgens weer laten uitbetalen naar je bankrekening. De door jou gekochte coins staan nu op je account bij Bitvavo. Als je dat wilt kun je ze nu opnemen naar je eigen coin wallet.

Zo ziet het Bitvavo Tegoed opnemen er uit.

Geen minimumbedragen

Bitvavo hanteert geen minimumbedragen voor het storten of verhandelen van tegoeden. Dezelfde kosten worden gerekend voor zowel grote als kleine aankopen. Je kunt al vanaf 1 euro in Bitcoin of andere cryptomunten investeren. Bitvavo biedt meer dan 7 verschillende betaalmogelijkheden aan waaronder iDeal en Creditcard.

Veiligheid

Je kunt Twee-Factor authenticatie (2FA) inschakelen voor inlogpogingen en opnames van alle soorten digitale valuta bij Bitvavo. Het is zelfs zo dat inloggen vanaf onbekende apparaten hier een melding van gemaakt wordt en deze dient bevestigd te worden door te klikken op een link die je per e-mail ontvangt. Dus de Bitavo Exchange is extra zwaar beveiligd.

Veiligheidsgarantie

De tegoeden van Bitvavo-gebruikers worden ondergebracht bij een onafhankelijke stichting genaamd Stichting Bitvavo Payments. Het merendeel van de digitale valuta wordt bewaard op zogenaamde “cold wallets”. Dit zijn wallets die offline worden beheerd op apparaten die zijn afgesloten van het internet, waardoor ze niet gehackt kunnen worden.

Ook niet onbelangrijk is het feit dat Bitvavo gevestigd is in Nederland. Op alle handelingen is dus Nederlands recht van toepassing. Wel zo fijn als je het over grotere bedragen hebt.

Genoeg redenen om te beginnen in crypto en je portofolio op te bouwen. Registreer je vandaag nog gratis en ontvang €1000,- gratis aan handelskosten. Daarna handel je in crypto voor zeer lage commissies van 0.00 % tot 0,25 % maximaal. Wel krijgt u bij elke aangeschafte cryptomunt een gratis Bitvavo wallet, hiervoor hoef je niet extra’s uit te voeren en wordt automatisch geregeld. Klik hier om je eigen Bitvavo acount te openen.

Ook geavanceerd traden is mogelijk op bitvavo, ofwel Bitvavo is geschikt voor beginners en gevorderde crypto handelaars!

Dit is het Bitvavo Geavanceerde scherm voor de gevorderde handelaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.