Ben ik te laat om Bitcoins te kopen

Bitcoin koerst af op 50.000 dollar.

47.647 dollar. Zoveel is één bitcoin waard op het moment van schrijven. Een jaar geleden was de waarde van de Bitcoin nog 10.000 dollar. Vijf jaar geleden was dat 400 dollar. Experts verwachten zelfs dat de waarde eind 2021 rond de’ 100.000 misschien zelfs wel 200.000 dollar’ waard is.

21 miljoen beschikbare bitcoins.

Van de 21 miljoen bitcoins zijn er 19 miljoen in de omloop.  15 procent daarvan is kwijtgeraakt of ligt offline opgeslagen en wordt dus niet verhandeld. Steeds meer grote investeerders mengen zich in de bitcoins handel dus de schaarste zal snel oplopen. Ook om dat veel pactulieren instappen. als je kijkt hoe snel de bitcoins in omloop zijn gegaan dankan je begrijpen dat de laatste 2 miljoen er zo door heen zijn.

Je kan nu dus nog instappen en winst maken.

Ik zelf koop ook nog maandelijks bitcoins. Het is nog steeds winstgevend ook als je nu pas zal instappen.
ik begrijp dat het verwarrend is als je instapt in de bitcoin handel, maar het is makkelijker dan je denkt. Echt waar dat weet ik zeker want zelfs ik kan het. 😉 Om het nog makkelijker te maken zal ik onderaan deze pagina een linkje plaatsen waar mee je snel kan handelen in bitcoins.

bitvavo

Ik zelf handel met bitvavo het is makkelijk in gebruik en de registratie proces is erg snel. Zelf maak ik meer gebruik van de app als dat ik in log op de site bitvavo.com. De app is duidelijk en overzichtelijk je ziet exact de informatie die je wil zien en kopen en verkopen is een fluitje van een cent. Via de pc controleer ik alleen mijn Staking dit is een vergoeding die je ontvangt (ik zie het als rente) Word lid van Bitvavo de eerste 1000 transacties zijn gratis via onder staande linkje

https://bitvavo.com/?a=44FAC5A4DC

Image bron: RTL Nieuws
Let op ook voor bitcoins geld.

Pas op je kan je in leg verliezen, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst, Justwatchgames.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld. u blijft zelf verantwoordelijk als u in bitcoins handeld. Leg alleen geld in als u het ook kan missen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.